Kan Ian de was doen ?

Gepubliceerd op 10 augustus 2013 om 15:23

Ian en de wasmachine ...
Bijna had ik het als een afgesloten hoofdstuk beschouwd. Het leek toch moeilijker dan ik dacht om een hond aan te leren zijn eigen speeltjes (die gewassen moeten worden) in de wasmachine te stoppen. Ian is vaak ook TE enthousiast, waardoor hij soms TE hevig bezig is om zijn beloning in de wacht te slepen. Zijn concentratie was niet goed genoeg.
Maar tijden veranderen en zijn concentratie is er fel op vooruit gegaan. Zijn interesse in de wasmachine kwam ook plots weer boven. Ja, op dat vlak is hij een uniek wezen. Hij heeft er al van pup af aan van genoten wanneer ik de was in de wasmachine stop. Altijd stond hij er bij. Hij ziet de mensen graag werken Hij is ook bezeten van mijn wasmand. Hij stopt er met veel plezier zijn eigen speeltjes in. Dus ja ... wat moet je met zo'n hond ???
Voor de vakantie gingen we weer aan de slag. Ian wild enthousiast MAAR met een betere concentratie.
Het gaat steeds beter.
Op dit moment stopt hij zelf 2 speeltjes in de wasmachine (zonder tussentijdse beloning)
Ik hoop dit uiteraard nog te kunnen opdrijven. Aan Ian zijn enthousiasme zal het niet liggen ! Hij kan dat binnen de kortste keren.
En als hij het kan ... dan volgt uiteraard een filmpje ! Daarna wacht nog een grotere uitdaging waar ik de komende maanden (als de dagen weer korten) lekker mee kan bezig zijn. Maar daar zeg ik nog niets over .
Bowie denkt er soms het zijne van

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.