stukje Ian weer thuis

Gepubliceerd op 26 september 2022 om 14:15

Een klein beetje Ian is weer thuis.Door alle commotie was ik vergeten een stukje haar af te knippen, maar dierenarts heeft het nog gedaan en we zijn het daarstraks gaan halen. Ian is inmiddels overgebracht naar Antverpia Liberty. We wachten op bericht wanneer hij wordt gecremeerd en we hem mogen halen.

Het is nog steeds niet te vatten.Ian kwam als een wervelwind in mijn leven, en zo is hij ook vertrokken.

Alles staat hier nog onaangeroerd, zoals Ian het achterliet. Alsof hij elk moment terug kan keren. Hij heeft verschillende ligplekjes in huis, en ik betrap mezelf er wel eens op dat ik soms wel eens kijk waar hij ligt.Hij heeft zich goed verstopt deze keer .

Ik heb onze dierenarts in Berendrecht gesproken en onze vaste dierenarts Martijn Schaap. Het heeft me geholpen om er over te praten en alles een beetje te plaatsen en te begrijpen.Het is niet helemaal gelopen zoals we zelf hadden gewild of hadden verwacht, maar het heeft weinig zin om te gaan blijven zoeken wat de oorzaak is, wat er wel of niet had moeten gebeuren, en of Ian het had kunnen redden.

Zonder dat ik dit had gewild ben ik van de ene op de andere moment in een totaal ander hoofdstuk in mijn leven beland.Er was een hoofdstuk “voor” Ian

Een hoofdstuk “met” Ian,

en helaas nu het hoofdstuk “zonder” Ian.

Op dit moment is dat nog een pijnlijk moeilijke uitdaging

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.